Pagina
Menu

Stel een vraag

De gratis vraag wordt alleen  beantwoord als het te maken heeft met een "technische" vraag over je horoscoop b.v. waar staat de planeet Saturnus of kun je zeggen welke planeten deel uit maken van het Yod in mijn horoscoop.

Geef wel even aan in je email dat het de gratis vraag betreft anders denk ik dat het een consultaanvraag betreft.

Persoonlijke vragen (duidingen van de horoscoop) worden niet beantwoord. Ook astrologie vragen waarbij er geen geboortegegevens worden meegezonden kan ik helaas niet beantwoorden.

Heb je toch een brandende vraag, dan verwijs ik je naar de mogelijkheid om een emailconsult aan te vragen.

Werkt de code van het aanvraagformulier niet, dan kun je je email gewoon sturen naar info@annekeguis.nl

Voor het beantwoorden van een vraag, heb ik alle gegevens nodig voor het maken van een horoscoop. Geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijd en evt. geboorteland indien je niet in Nederland bent geboren.

Heb je niet de juiste tijd, dan kun je een geboorte-uitreksel aanvragen bij het bevolkingsregister in je geboorteplaats.

Voor mensen die in een klein dorpje geboren zijn, is het verstandig de dichtstbijzijnde grote plaats te vermelden omdat het computerprogramma een beperkt bestand heeft aan steden.

Je kunt je vraag ook stellen in het forum. Daar kun je ook in contact komen met andere mensen die je antwoord kunnen geven.

Pagina
Menu

Laatste update: 09-10-2018

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login