Pagina
Menu

Transit van Coby

 

TRANSIT Saturnus door het tiende huis.

Zon in Waterman in het derde huis, ascendant Schorpioen.

Vanaf augustus 2008 tot nu toe ( transit Saturnus in 10) ervaar ik onder Saturnus alleen maar strijd, onmacht, tegenwerking, ondermijning, jaloezie (transit Saturnus conjunct Pluto in 10), weinig energie, behandeld worden als een deurmat, overheersing, controle en dit alles door één persoon, een vrouw hier op kantoor. Hoe hard ik ook werk, geen spoor van waardering of mededogen deze vrouw is keihard. (Noordknoop in Kreeft in 8, Maan in 8)

Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo een persoon tegen gekomen !!! En het ergste ik kan het geen halt toe roepen !!!
Ik en mijn partner zijn in maart dit jaar verhuisd vanaf Nederland naar Duitsland.
Een kennis en de baas van mijn partner heeft hier een bedrijf gekocht en omgetoverd tot een mini-opslag voor mensen die met overtollige huisraad zitten enz. Hij heeft ons toen in 2007 gevraagd of wij dat wilden gaan beheren, wij hebben toen ja gezegd.

Bij dit bedrijf stond ook een woonhuis. Mijn partner werd aangesteld als Manager, zijn taken zijn overzicht houden over het bedrijf en het onderhoud. Mijn taken het schoon houden van publieke plaatsen en het kantoor als er niemand is.
De overige kantooruren vult deze vrouw op. En zij heeft in een zeer korte tijd alles naar zich toegetrokken en probeert ons daar rond te commanderen. Dit is tot ontlading gekomen in augustus, ze stuurde mij weg op een akelige manier waar klanten bij waren. Ik voelde me toen heel erg vernederd, maar heb alles losgelaten en wist het bij te leggen d.m.v een bos bloemen. (Dus ik heb alles ingeslikt)

Deze ''verzoening'' heeft zo één, twee en halve week geleden plaats gevonden en toen liep het redelijk, niet alles maar het ging mijn partner en ik konden even energie bij tanken.

Tot afgelopen maandag 29 september zonder enige aanwijsbare reden, kreeg ik 's morgens de volle laag en daarna mijn partner en is het één en al chaos voor ons. Wij zijn leeg en zijn zover dat wij overwegen om weer naar Nederland te gaan. Wij weten het niet hoe we dit moeten hanteren en oplossen, het gebeurt!!!

 

Hopelijk weet jij wat er aan de hand is hier, wij zijn ten einde raad !!!


Coby (42)

 

Coby heeft geen astrologische kennis, deze terminologie heb ik toegevoegd aan haar verhaal.

Coby heeft een inconjunct tussen Saturnus in 3 en de Maan in 8 in haar radix. Verder zit er een Yod op haar Zon-Mars conjunctie in 3, Jupiter in 5 en apex Pluto in 10. Coby haar man heeft ook een Schorpioenascendant met eenzelfde transit van Saturnus door 10, dubbel zo lastig. Daarbij heeft Coby Venus conjunct Cheiron staan in 4.

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login