Pagina
Menu

Coaching

Heb je na een consult behoefte om begeleiding te krijgen in het proces of wil je graag adviezen blijven ontvangen, dan is er de gelegenheid om vervolgconsulten te volgen in de vorm van een soort coachingstraject bij mij thuis of via mijn vaste telefoonlijn tel: 074-2919229. 

Het is voor mij als astroloog ook uiterst plezierig te mogen vernemen hoe één en ander zich in de loop ter tijd ontwikkeld heeft. Het werk dat ik nu al 25 jaar verricht, heeft mij niet alleen een enorme snelle en adequate duidingvaardigheid opgeleverd maar ook een schat aan informatie over hoe wij mensen omgaan met de planeetenergieën.

De vele ervaringen die ik heb mogen delen met de cliënten, hebben mij een bron aan kennis opgeleverd. Vooral de vorm waarin wij als mens onze lessen gieten, de gebeurtenissen die we creëren en de wijze waarop we er mee om gaan, blijft mij altijd enorm boeien.           

Sinds 4 jaar heb ik mijn praktijk uitgebreid als cognitief gedragstherapeute en kan op deze manier cliënten helpen hun patronen te veranderen om niet steeds weer in dezelfde valkuil te vallen.

                      

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login