Pagina
Menu

Therapie

We kunnen hier beter het woord uitwisseling gebruiken want door het uitwisselen van informatie stel ik de cliënt in staat om zijn of haar processen helder te krijgen waardoor de omstandigheden omgevormd kunnen worden naar iets positiefs.

Omdat mijn astrologische beroepsopleiding werkt met de grondbeginselen van de psychologie, zul je wanneer je daarvan op de hoogte bent, hier zeker overeenkomsten in ontdekken.

Als techniek om dichter bij je gevoel te komen en bij onbewuste processen, pas ik een vorm van focussen toe waarbij je d.m.v. meditatie en het concentreren op een van tevoren afgesproken thema, beelden en associaties kunt oproepen waar we later mee aan het werk kunnen gaan.

Ik ben aangesloten bij de Astrologische Vakvereniging Nederland, die een ethische beroepscode heeft samengesteld waar alle leden zich aan dienen te houden.

In mijn werk volg ik niet alleen de code van de A.V.N. maar tevens ook mijn eigen beroepsethiek waarbij ik het vertrouwen van de cliënt volledig zal respecteren.

Sinds 4 jaar ben ik ook werkzaam als cognitief gedragstherapeute, een mooie aanvulling!

                                      

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login