Pagina
Menu

3 kaart

Heden-Verleden-Toekomst

Tijd
Deze kaartlegging geeft je informatie over de ontwikkeling van een situatie in tijd. Het verleden vertelt je wat er achter je ligt en de eventuele oorzaak is van je probleem in het heden. Het kan ook zijn dat je in het verleden een vervelende kwestie hebt meegemaakt waarvan je bij de kaart van het heden een duidelijk beeld krijgt over hoe je er nu mee omgaat.

Toekomst
Het toekomstige beeld is een automatisch gevolg van de voorafgaande kaarten en geeft aan hoe de situatie zich ontwikkelt als je op dezelfde voet verder gaat. Bij een positieve kaart is het uiteraard verstandig je pad te blijven volgen. Bij een negatief resultaat of een raadgeving kun je zelf nog invloed uitoefenen door anders te gaan reageren, je anders te gedragen of zaken anders aan te pakken. Wees je bewust van het feit dat je continu invloed uit kunt oefenen op je leven!

Momentopname
Een legging met tarotkaarten is een weergave van je emoties op dat moment. Het kan raadzaam zijn dezelfde legging nog eens te doen als er enige tijd overheen gegaan is, om te zien hoe de situatie tot ontwikkeling komt. Vooral wanneer je de kaart van de Geliefden trekt, is de juiste tijd nog niet aangebroken en blijven er antwoorden in het duister liggen. Onbewust heb je nog geen keuzes gemaakt of is de tijd er nog niet rijp voor. Soms mag je gewoon iets nog niet weten.

-----------------------------------------

Wanneer je feeling hebt om met de kaartleggingen om te gaan, kun je deze 3 kaart ook omzetten naar een andere vraagstelling

zoals: ik-jij-wij

of probleem-aanpak-oplossing

Terug naar vorige pagina

 

Pagina
Menu

Laatste update:
20-03-2024

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login